perjantai 29. helmikuuta 2008

Hilpeän värjärin kuulumisia

Eilen vauva nukkui niin kätevästi aamupäivällä, että pääsin toisen tyttöni kanssa värjäilemään. Sain kaksi vyyhtiä mango-melonia, toisen jälkiliemestä, kaksi eri vihreää ja vielä yhden pastellivihreän edellisten jälkiliemestä (termin olen bongannut oikeilta värjäreiltä, Kool aidista kun puhutaan, pitäisi kai sanoa jälkimehusta, jälkilitkusta...). Olen tyytyväinen, värit ovat ihan ok ja tasaisia, lanoliinitin vyyhdit vielä sopivan pehmeiksi värjäyksen jälkeen. Mutta laskeskeltuani vyyhdille hintaa tajusin, ettei tavallaan kannata värjätä noita yksivärisiä, vaan ottaa kaikki ilo irti ja värjätä liukuja ja pätkiä.


Olen myös tämän käsinkehrätyn pehmoisen merinovyyhden onnellinen uusi omistaja. 3v. tyttö, joka inhoaa villaa ("Se on karvainen, hyi!"), silitteli tätä poskeaan vasten erittäin hyväksyvästi.

Värjäsin hanskat kädessä tällä kertaa ja vain molemmat peukalot värjäytyivät, toinen oranssiksi ja toinen vihreäksi. Värien kanssa läträäminen on autuaallista. Alkuhosumisen jälkeen olen jaksanut kärsivällisesti suunnitella ja valmistella itse sessiota. Olisipa aikaa vielä kutoakin!

Palaan lankalapsieni luota takaisin oikeiden ihanien lasteni luo:)

1 kommentti:

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Ihanan värisiä lankoja!